ομορφιά: απευθείας από τα Όσκαρ

Παν μέτρον Άριστον!

 

Όλοι γνωρίζουμε την αρχαία ρήση, αλλά μερικές φορές, όταν προετοιμαζόμαστε για μια βραδυνή έξοδο, ένα πάρτυ ή γάμο (η μεγάλη ημέρα μας!), μοιάζει να την ξεχνάμε εντελώς. Και ονειρευόμαστε μεγαλεία. Βραδυνούς κότσους, ιδιαίτερο μακιγιάζ και το πιο τέλειο φόρεμα και ελπίζουμε πως όταν φτάσει η στιγμή να τα συνδυάσουμε όλα μαζί, θα ταιριάξουν ως δια μαγείας.

Το αποψινό μάθημα μας έρχεται κατευθείαν από το κόκκινο χαλί και, πιθανότατα, από την πιο μαγευτική παρουσία των πάρτυ μετά τα Όσκαρ: η Taylor Swift με βραδυνό φόρεμα του Alexandre Vauthier. Ονειρεμένη η εμφάνισή της από την κορφή μέχρι τα νύχια, αποτελεί το τέλειο παράδειγμα του "παν μέτρον άριστον".

Ας περάσουμε στις λεπτομέριες που απαρτίζουν αυτή την άψογη εμφάνιση:

20160301 

Το κομψό φόρεμα με τα βαθιά κοψίματα που σχεδίασε ο Alexandre Vauthier είναι δήλωση από μόνο του. Πινελιές χρυσού στα πέδιλα, στο βραδυνό τσαντάκι και στο κόσμημα-τσόκερ, προσθέτουν λάμψη στο φόρεμα χωρίς υπερβολή.

Μαλλιά: Εξαιρετική επιλογή γεωμετρικού κουρέματος. Τα μαλλιά έχουν χρώμα που κολακεύει την επιδερμίδα και αναδεικνύει τα μάτια.

Μακιγιάζ: τέλεια επιδερμίδα και μαλακά "κοψίματα" στο πρόσωπο. Σκιές ματιών σε σκούρο γκρι τόνο με απαραίτητη προσθήκη μαύρου για βάθος, τονίζουν τα μπλε μάτια της. Τέλος για τέλεια ισορροπία, τα χείλη είναι βαμμένα απαλά σε φυσικό χρώμα.

 

Το σύνολο αποπνέει μία αβίαστη κομψότητα με μία πινελιά μυστηρίου. Απλή τελειότητα.

Να θυμάστε πως πάντα τα ρούχα, το μακιγιάζ και το χτένισμα πρέπει να αναδεικνύει το ένα το άλλο ώστε όλα μαζί σαν σύνολο να λειτουργούν δημιουργώντας την επιθυμητή εικόνα.

 

Φωτογραφίες από το πάρτυ του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ 2016.
Πηγή: VOGUE